**Answer:**

8

**Step-by-step explanation:**

10x-2x=8x

60+4=64

8x=64

x=8

**Answer:**

250

**Step-by-step explanation:**

Let the rope be x meters long

22% of the rope is 55 meters

x *22% = 55

Change to decimal form

x * .22 = 55

Divide each side by .22

x * .22 /.22 = 55/.22

x =250

**Answer:**

D. $234,000

**Step-by-step explanation:**

6% of $180,000 is $10,800

Multiply that times 5 years

$10,800x5=$54,000

add that value to the base price

$180,000+$54,000=$234,000

**Answer:**

-22y+27

**Step-by-step explanation:**

(4y-9)(2y-3)

<u>Distribute:</u>

8y-12y-18y+27

<u>Combine like terms:</u>

8y-12y-18y=-22y

-22y+27