Answer:

$8

Step-by-step explanation:

If 5 prizes cost 80 cents that means that 1 prize costs 16 cents because 80 divided by 5 = 16. And to get the cost of 50 prizes you do 16(50) = 800 cents. There are 100 cents in a dollar, giving you $8

62%

6 strips equals 60% because 6×10=60

2 squares equals 2% because 1×2=2

60+2=62

Ok and...

...

a= 36°

The shape given has a 90 degree angle. To fins the angle measurement of a, subtract 54 degrees from 90.

90 - 54 = 36