**Answer:**

$720

**Step-by-step explanation:**

Regular Price = $60

Discount = 55%

Discount = = 55% x $60 = 0.55 x 60 = $33

Sale Price = 60 - 33 = $27

----------------------------------------------------

**Answer: Diane paid $27.**

----------------------------------------------------

**Answer:**

12

**Step-by-step explanation:**

**Answer:**

NNNNNNNNNNNOOOOOOOOOOOOOOOOO i won't help you

**Step-by-step explanation:**

32 + 20

GCF = 4

32/4 = 8

20/4 = 5

(4 * 8) + (4 * 5) =

4(8 + 5) <==