90° that is the other angels
Total number of workers, .
Number of workers taking bus,
Let the probability of taking bus be success and denoted by .
Therefore, probability of not taking bus,
Using Bernoulli's distribution of getting successes out of trials.
Plug in 0.15 for , 0.85 for , 10 for and 6 for
Therefore, the probability that exactly 6 workers take bus is 0.001.
First, lets find how many miles the cyclist can ride per minute (speed = distance/time).
18/45 = 0.4 miles per minutes
Second, lets find how many miles the cyclist can ride per hour.
0.4 * 60 = 24 miles per hour
Third, lets find how many miles teh cyclist can ride in 6 hours.
24 * 6 = 144 miles in 6 hours
Best of Luck!