Answer: 84

Explanation:

Total for 5 tests = 80 x 5 = 400

Total for 4 tests = 84 + 75 + 81 + 76 = 316

5th score = 400 - 316 = 84

I'm going to try! Yes Tori will have enough. She has $20 she uses $18, $2 left. She has 2 wholes. So 7$ of that would still be enough for it.

The simplified expression would be:

10-2t

no this is not a rational number this number is irrational

**Answer:**

x = 1/100

**Step-by-step explanation:**

see the pic for the steps