**Answer: if u are asking $12 off pay 5% sales is **

11.4 but if ur asking 12% off of $5 4.40 if anything other then that im not sure the question

**Step-by-step explanation:**

**Answer:**

633.58

**Step-by-step explanation:**

2890 miles / 13 mpg = 222.31 gallons used

222.31 gallons * 2.85 per gallon = 633.58

**Answer:**

opposite sides are congruent

**Step-by-step explanation:**

9x - 13 = 59

9x = 59 + 13

9x = 72

x = 8

hope it helps

for any question comment me ❤❤

880 yards.

Explanation:

In one mile, there are 1760 yards. To find half of that, divide 1760 by two.

1760 ÷ 2 = 880

**Answer:**

60

**Step-by-step explanation:**