Hi there, to solve this problem we divide 248 miles by 4 hours. Let's begin, 248 miles ÷ 4 hours = 62. Therefore, Clara's average rate of speed was 62.

**Answer:**

83 mph

**Step-by-step explanation:**

Their combined speed is 540 mi/(3 h) = 180 mi/h. The eastbound train's speed will be half this, less half the difference: 180/2 - 14/2 = **83 mi/h**.

_____

If s represents the slower train's speed, then ...

s + (s +14) = 180 . . . . the sum of the train speeds is 180 mph

2s + 14 = 180 . . . . . . .simplify

2s = 180 -14 . . . . . . . .subtract 14

s = 180/2 -14/2 = 83 . . . . divide by 2

**Answer:**

40078-18537=21541

**Step-by-step explanation:**

**Answer:**

it’s D

**Step-by-step explanation:**

A) 6 cm, 23 cm, 11 cm

B) 10 cm, 15 cm, 24 cm

C) 22 cm, 6 cm, 6 cm

D) 15 cm, 9 cm, 24 cm

3 minutes - 2 minutes = 1 minute

30 gallons - 12 gallons = 18 gallons

it is draining at 18 gallons per minute

equation would be: y = -18x