Answer: Gary needs to work more than 25hours for the week to earn above $400.
For Gary to be paid $50 per week means he worked $50/ $15.50= 3.23 hours for the week.
To make over $400 this week he needs to work for
400/15.50 = 25.81 hours and more for the week to earn above $400
Number of tiles required to cover the entry floor = 30
Since the size of each tile is 1-foot square, then;
area of Henderson's entry = area of each tile x 30
= 1 x 1 x 30
Let the length of the entry be represented by x, and its width by y.
length of the family room = 3x
width of the family room = 3y
Area of Henderson's family room = length x width
= 3x x 3y
xy = Area of Henderson's entry = 30
Area of Henderson's family room = 9 x 30
Therefore, 270 numbers of 1-foot square tiles would be required to tile the Henderson's family room.
Given that: 10 tiles come in a box number of box to tile the family room can be determined by;
number of box =
The number of boxes required is 27.
Question 2 = 15 drinks
Question 3 = 7/12
For every drink, there are three sizes
Ratio = 1:3
There are 5 flavors
Multiply each side by 5
5 red, 6 yellow, 8 blue, 3 orange, 2 purple
Possible outcomes = 5 + 6 + 8 + 3 + 2 = 24 possible outcomes
Favourable outcomes = 6 + 8 = 14 favourable outcomes
Fraction = 14/24 = 7/12
If my answer is incorrect, pls correct me!
If you like my answer and explanation, mark me as brainliest!
Why is sodium chloride (NaCl) put on icy roads and sidewalks
in the winter?
<span> Your answer would be </span>
<span> a) It is
ionic and lowers the freezing point of water.</span>
<span>to lower the freezing point so people don't slip</span>
Hope this helps.