**Answer:**

"A - $32.50"

**Step-by-step explanation:**

So, 0.40 per share for 100 shares is:

Decrease of 0.40 * 100 = $40

Also, 0.25 per share for 30 shares is:

Increase of 0.25 * 30 = $7.5

So, decreased by 40 and increased by 7.5 means Total Decrease of 40 - 7.5 = $32.5

**Answer choice A is right.**

What do you need help with

**Hello, I'll try to make this as easy to understand as possible, anyways, let's begin:
**

First, we know that 3 is a bigger number than 2 1/2, and since it's negative, it means they lost weight, therefore...

**Jenna lost more weight than Sarah.**

**Hope this helped! c:
**

**Answer:**

720

**Step-by-step explanation:**