80km x 3hr = 240km

45min = 3/4hr

80km/(3/4hr) = 20km

240km + 20km = 260km

**Answer:**

6 or -2

**Step-by-step explanation:**

|3t - 6| = 12

3t - 6 = 12

3t = 18

t = 6

3t - 6 = -12

3t = -6

t = -2

**Answer:**

True

**Step-by-step explanation:**

140 * 10 = 1400

True

**Answer:**

D

**Step-by-step explanation:**

Between 1 and 3 months Jason's weight remained the same. During this time period the slope is 0, therefore, Jason lost no weight.

Standard form of an exponential function is y=ab^x

when x=0, y=3, 3=ab^0, so you can figure out that a=3

when x=-1, y=6, 6=3b^(-1), b^(-1)=2, b=1/2

so the equation is y=3(1/2)^x