**Answer:**

2

**Step-by-step explanation:**

either the four friends give you the money first then you give it to the three friends That is one Or youcan ask your parental figure to own you three dallors then you will have more money at the End.

**Answer:**

x = 36

**Step-by-step explanation:**

Assuming that line EAF + FAB = 180, we can substitute the lines with their x values to become 3x + 2x = 180 = 5x

Then x = 180/5 = 36

School bus : 9 tons = 9*2000 = 18,000 pounds

Horse : 1,100 pounds

Elephant : 5,500 kilograms = 5,500*2.2 = 12,100 pounds

Grand piano : 15,840 ounces = 15,840/16 = 990 pounds

So the answer is

**Answer:**

A is your answer because you would need divide 117 by 6 then add 6.95 to each appetizer to get 26.45.

$895.09 after 10 years for interest <span>compounded continuously</span>