**Answer:**

50

**Step-by-step explanation:**

35/5 = 7

35/7 = 5

35 + 7 + 5 + 3 = 50

Answer: For the first on its a total of $5 dollars for the second one its a total of $3.45 cents

So all in total $8.45

Hey! How are you? My name is Maria, 19 years old. Yesterday broke up with a guy, looking for casual sex.

Write me here and I will give you my phone number - *pofsex.com*

My nickname - Lovely

Don't know how to type the symbole infront of the 50 so I will subsitute

£50=$50

so 1:4

add it up

1+4=5

so 5 total units

$50=5 units

divide by 5

$10=1 unit

so 1:4=10:10 times 4=10:40

the answer is 10:40