**Answer:**

- the total installment is
** $936
** - the carrying charges are
** $186
** - the monthly rate to buy the items are
** 19.23 or 20 months
**

**Step-by-step explanation:
**

**
**$39 for 24 months comes to ...

$39 × 24 = $936

The "carrying charges" are the difference between the cash price and the installment price:

$936 -750 = $186

Saving at the rate of $39 per month, it would take ...

$750/$39 = 19.23 months
about 20 months to save up the cash price.

Often, such savings would come from a once-a-month paycheck, so it would take more than 19 such paychecks to save the required amount.

hope it will help :)

Ans=170,000km^2 Florida is 1/10 of size . So :1/10 times 1,700,000 . Basically if you imagine Alaska as a pizza . You would cut in ten slices ( because number ten in 1/10) and you would take once slice ( because the number one in 1/10)

Am I'm clear? Hope this helps!

**Answer: **

yo i would help but my brain jus farted jus by lookin at it

**Step-by-step explanation:**

**Answer:**

The answer is that y = 233.33

**Step-by-step explanation:**

In order to find the value of y in the later example, we first need to find the direct variation equation. We can find this by using the base form of the equation and finding k.

y = kx

25 = k(*1/4)

100 = k

Now model the equation. And input x into the equation.

y = 100x

y = 100(2 1/3)

y = 233.33

**Answer:**

2,010,000

**Step-by-step explanation:**

3 x 10^5

10^5= 100000

3 x 100000 = 300000

300000 x 6.7 = 2,010,000

Hope this helps